Czy palenie papierosów ma wpływ na seks?
| forum | Forum » Pytania erotyczne | |
| flag | Data pytania: | 2021-11-23 16:10:19 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 04:27:11 |
Zastanawiam się, czy palenie papierosów ma jakikolwiek wpływ na seks? Obniża libido? Jestem nałogowym palaczem, ale nie chciałbym, aby to w jakikolwiek sposób wpłynęło na moje życie seksualne.
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Wpływ palenia papierosów na życie seksualne jest kwestią, która budzi uzasadnione obawy, szczególnie w kontekście nałogowego palenia, co może negatywnie oddziaływać na libido oraz ogólną kondycję organizmu, wpływając na sprawność seksualną, dlatego zaleca się konsultację z lekarzem lub seksuologiem, aby uzyskać profesjonalną diagnozę oraz indywidualne porady, ponieważ specjaliści mogą ocenić stan zdrowia i zaproponować skuteczne metody wsparcia, w tym programy rzucania palenia, co jest kluczowe dla poprawy jakości życia intymnego, a także ogólnego samopoczucia.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Wpływ palenia papierosów na życie seksualne jest kwestią, która budzi uzasadnione obawy, szczególnie w kontekście nałogowego palenia, co może negatywnie oddziaływać na libido oraz ogólną kondycję organizmu, wpływając na sprawność seksualną, dlatego zaleca się konsultację z lekarzem lub seksuologiem, aby uzyskać profesjonalną diagnozę oraz indywidualne porady, ponieważ specjaliści mogą ocenić stan zdrowia i zaproponować skuteczne metody wsparcia, w tym programy rzucania palenia, co jest kluczowe dla poprawy jakości życia intymnego, a także ogólnego samopoczucia.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
| library_books Mój facet ma małego » | |
| library_books Jak długo żyją plemniki? » | |
| library_books Bolesne stosunki » |
|