Krew po palcówce

Pytanie na forumODP
Krew po palcówce
forumForum » Pytania erotyczne
flagData pytania:2021-11-02 20:37:55
flagAktualizacja:2025-09-09 04:32:18
ID: 6581f0200cc9d

Mój chłopak zrobił mi wczoraj palcówkę, po, której pojawiła się krew. Nie wiem zupełnie dlaczego, nie jestem już dziewicą i generalnie było mi bardzo przyjemnie. Czy wiecie może jaki może być powód?

Porada

Pojawienie się krwi po palcówce, mimo braku dziewictwa i odczuwania przyjemności, stanowi sygnał wymagający konsultacji medycznej. Należy umówić wizytę u ginekologa, aby specjalista mógł przeprowadzić dokładne badanie oraz ustalić przyczynę krwawienia. Taki incydent może wynikać z wielu powodów, od drobnych uszkodzeń delikatnych tkanek, po kwestie wymagające profesjonalnej diagnozy. Wykluczenie poważniejszych schorzeń jest kluczowe dla zdrowia i spokoju. Lekarz będzie w stanie udzielić rzetelnej oceny sytuacji, zapewniając odpowiednie zalecenia. Ważne jest podejście do sprawy z rozwagą, bez zbędnej paniki, ale z pełną świadomością konieczności podjęcia działań. Szybka wizyta u specjalisty pozwoli na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close