O czym pisać z chłopakiem, który mi się podoba?

Pytanie na forumODP
O czym pisać z chłopakiem, który mi się podoba?
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-11-02 20:31:22
flagAktualizacja:2025-09-09 07:54:45
Pytanie użytkownika

Napisał do mnie chłopak ze szkoły, który bardzo mi się podoba. Chciałabym dobrze przed nim wypaść, ale strasznie mnie to wszystko stresuje :/ Czy ktoś mi może powiedzieć o czym mogę z nim pisać?

Pytanie przesłane przez użytkownika.
Porady dostępne poniżej.
Porada experta

Spróbuj nawiązać do wspólnych zainteresowań, szkoły, ulubionych przedmiotów, to dobry początek, rozmowa o filmach, muzyce, hobby to bezpieczne tematy, możesz zapytać o jego plany na weekend, zainteresowania sportowe, unikaj na początku zbyt osobistych pytań, pozwól rozmowie rozwijać się naturalnie, pamiętaj o uśmiechu, pozytywnym nastawieniu, pokaż, że jesteś zainteresowana tym, co mówi, zadawaj pytania otwarte, zachęcaj do dalszej rozmowy, bądź sobą, nie udawaj kogoś, kim nie jesteś, to klucz do sukcesu, naturalność i autentyczność są bardzo ważne, nie bój się okazywać entuzjazmu, jeśli coś cię naprawdę zainteresuje, podziel się swoimi przemyśleniami, to pokaże, że jesteś zaangażowana w rozmowę.

Porada naszego najlepszego experta.
Rady innych użytkowników poniżej.
Porada

Spróbuj nawiązać do wspólnych zainteresowań, szkoły, ulubionych przedmiotów, to dobry początek, rozmowa o filmach, muzyce, hobby to bezpieczne tematy, możesz zapytać o jego plany na weekend, zainteresowania sportowe, unikaj na początku zbyt osobistych pytań, pozwól rozmowie rozwijać się naturalnie, pamiętaj o uśmiechu, pozytywnym nastawieniu, pokaż, że jesteś zainteresowana tym, co mówi, zadawaj pytania otwarte, zachęcaj do dalszej rozmowy, bądź sobą, nie udawaj kogoś, kim nie jesteś, to klucz do sukcesu, naturalność i autentyczność są bardzo ważne, nie bój się okazywać entuzjazmu, jeśli coś cię naprawdę zainteresuje, podziel się swoimi przemyśleniami, to pokaże, że jesteś zaangażowana w rozmowę.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
  • Uwagi dodatkowe

Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.

Brak porad innych użytkowników...
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close