O czym pisać z chłopakiem, który mi się podoba?
| forum | Forum » Pytania sercowe | |
| flag | Data pytania: | 2021-11-02 20:31:22 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 07:54:45 |
Napisał do mnie chłopak ze szkoły, który bardzo mi się podoba. Chciałabym dobrze przed nim wypaść, ale strasznie mnie to wszystko stresuje :/ Czy ktoś mi może powiedzieć o czym mogę z nim pisać?
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Spróbuj nawiązać do wspólnych zainteresowań, szkoły, ulubionych przedmiotów, to dobry początek, rozmowa o filmach, muzyce, hobby to bezpieczne tematy, możesz zapytać o jego plany na weekend, zainteresowania sportowe, unikaj na początku zbyt osobistych pytań, pozwól rozmowie rozwijać się naturalnie, pamiętaj o uśmiechu, pozytywnym nastawieniu, pokaż, że jesteś zainteresowana tym, co mówi, zadawaj pytania otwarte, zachęcaj do dalszej rozmowy, bądź sobą, nie udawaj kogoś, kim nie jesteś, to klucz do sukcesu, naturalność i autentyczność są bardzo ważne, nie bój się okazywać entuzjazmu, jeśli coś cię naprawdę zainteresuje, podziel się swoimi przemyśleniami, to pokaże, że jesteś zaangażowana w rozmowę.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Spróbuj nawiązać do wspólnych zainteresowań, szkoły, ulubionych przedmiotów, to dobry początek, rozmowa o filmach, muzyce, hobby to bezpieczne tematy, możesz zapytać o jego plany na weekend, zainteresowania sportowe, unikaj na początku zbyt osobistych pytań, pozwól rozmowie rozwijać się naturalnie, pamiętaj o uśmiechu, pozytywnym nastawieniu, pokaż, że jesteś zainteresowana tym, co mówi, zadawaj pytania otwarte, zachęcaj do dalszej rozmowy, bądź sobą, nie udawaj kogoś, kim nie jesteś, to klucz do sukcesu, naturalność i autentyczność są bardzo ważne, nie bój się okazywać entuzjazmu, jeśli coś cię naprawdę zainteresuje, podziel się swoimi przemyśleniami, to pokaże, że jesteś zaangażowana w rozmowę.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
| library_books Co zrobić gdy dziewczyna da ci kosza? » | |
| library_books Lojalność w związku » | |
| library_books Objawy zakochania u faceta » |
|