Mały biust

Pytanie na forumODP
Mały biust
forumForum » Pytania erotyczne
flagData pytania:2022-02-28 11:18:56
flagAktualizacja:2025-09-09 04:32:18
ID: 6581f0219bf8f

Mam dziewczynę, z którą jestem już od dwóch lat. Jesteśmy dopasowani do siebie łącznie z uprawianiem seksu. Moja dziewczyna ma kompleks małego biustu i często chce na ten temat rozmawiać i szykuje się do jego powiększenia. Mnie akurat taki biust rajcuje i nie chciałbym nic zmieniać. Co robić?

Porada

Partner powinien szczerze rozmawiać z dziewczyną, wyrażając, jak bardzo jej biust go rajcuje. Należy zapewnić ją o całkowitej akceptacji jej ciała, podkreślając doskonałe dopasowanie seksualne, niezależnie od rozmiaru. Ważne, by zrozumiał źródło jej kompleksu, wspierając budowanie jej poczucia wartości i akceptacji. Zamiast operacji, para powinna dążyć do głębszego zrozumienia i wzajemnego wsparcia. Ostateczna decyzja należy do dziewczyny, lecz partner powinien jasno wyrazić preferencje i miłość do jej naturalnego piękna, co może zmniejszyć jej potrzebę modyfikacji.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close