Zmiany urozmaicenia stosunków

forum | Forum » Pytania erotyczne | |
flag | Data pytania: | 2022-02-28 11:23:30 |
flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 04:41:10 |
Moja partnerka jest konserwatywnie nastawiana do jakichkolwiek zmian w temacie uprawiania seksu. Ja natomiast szukałbym takiego urozmaicenia, ponieważ uważa, że omija nas wiele doznań o, których istnieniu nawet nie wiemy. Dla niej jest tylko jedna pozycja. Jak to zmienić, jak przekonać partnerkę?
Kluczem do sukcesu jest delikatne podejście, cierpliwość, otwarta komunikacja, warto zacząć od rozmowy o fantazjach, pragnieniach, obawach, należy unikać presji, krytyki, skupić się na wzajemnym zrozumieniu, budowaniu zaufania, można zaproponować wspólne czytanie artykułów, oglądanie filmów edukacyjnych, stopniowo wprowadzać nowe elementy, na przykład masaż erotyczny, zmianę scenerii, ważne jest, aby każda propozycja była akceptowana przez oboje partnerów, warto pamiętać, że kompromis jest niezbędny, nie wszystko musi być od razu idealne, liczy się dobra zabawa, wzajemna przyjemność, akceptacja granic drugiej osoby, a także pozytywne nastawienie do eksperymentów, które mogą wzbogacić życie seksualne obojga partnerów, dając nowe doznania, poczucie bliskości.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
Lista najlepszych odpowiedzi | Oceń | |
---|---|---|
Zaproście do łóżka inną, bardziej doświadczona żeby mogła się tez czegoś nauczyć lub zmień partnerkę Ocena: 0 |
library_books Zboczone pytania do dziewczyny » | |
library_books Mój facet ma małego » | |
library_books Jak golić jaja? » |
|