Mam większe fantazje seksualne niż mój facet, to normalne?

Pytanie na forumODP
Mam większe fantazje seksualne niż mój facet, to normalne?
forumForum » Pytania erotyczne
flagData pytania:2021-09-24 23:41:00
flagAktualizacja:2025-09-09 04:32:18
ID: 6581f01eb6bf7

Generalnie seks z moim partnerem jest świetny, ale kiedy zaczynamy rozmawiać na temat naszych fantazji to okazuje się, że moja wyobraźnia nie zna granic, a mój partner nie ma ich za wiele. Zastanawiam się czy to normalne?

Porada

Różnice w intensywności fantazji seksualnych między partnerami są zjawiskiem normalnym, odzwierciedlającym indywidualność każdego człowieka. Kluczowe jest otwarte komunikowanie swoich pragnień, granic, tworzenie bezpiecznej przestrzeni do wzajemnego zrozumienia, akceptacji. Rozmowa o fantazjach może pogłębiać intymność, niekoniecznie wymagając ich pełnej realizacji, lecz poszukiwania wspólnych obszarów ekscytacji, nowych możliwości. Zadowalający seks opiera się na wzajemnym szacunku, chęci poznania partnera, a nie na identycznych wyobrażeniach. Fantazje mogą być również prywatną przestrzenią, niewymagającą pełnego dzielenia, jeśli oboje partnerzy czują się komfortowo.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Lista najlepszych odpowiedziOceń
Moim zdaniem tak.. Zawsze chce mi się śmiać jak przypominam sobie erotyczne fantazje mojej byłej partnerki... Opowiadała o nich przez kilka godzin jazdy pociągiem nad morze.. A w Kołobrzegu, jeśli miałbym opisać własnymi słowami, chciała żebym bawił się jej szparką cały czas... Żeby wieczorem na plażowej dyskotece napić się drinka i porozmawiać z ludźmi siedząc z fiutem w tyłku.
Ocena: 1
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close