Mam większe fantazje seksualne niż mój facet, to normalne?

forum | Forum » Pytania erotyczne | |
flag | Data pytania: | 2021-09-24 23:41:00 |
flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 04:32:18 |
Generalnie seks z moim partnerem jest świetny, ale kiedy zaczynamy rozmawiać na temat naszych fantazji to okazuje się, że moja wyobraźnia nie zna granic, a mój partner nie ma ich za wiele. Zastanawiam się czy to normalne?
Różnice w intensywności fantazji seksualnych między partnerami są zjawiskiem normalnym, odzwierciedlającym indywidualność każdego człowieka. Kluczowe jest otwarte komunikowanie swoich pragnień, granic, tworzenie bezpiecznej przestrzeni do wzajemnego zrozumienia, akceptacji. Rozmowa o fantazjach może pogłębiać intymność, niekoniecznie wymagając ich pełnej realizacji, lecz poszukiwania wspólnych obszarów ekscytacji, nowych możliwości. Zadowalający seks opiera się na wzajemnym szacunku, chęci poznania partnera, a nie na identycznych wyobrażeniach. Fantazje mogą być również prywatną przestrzenią, niewymagającą pełnego dzielenia, jeśli oboje partnerzy czują się komfortowo.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
Lista najlepszych odpowiedzi | Oceń | |
---|---|---|
Moim zdaniem tak.. Zawsze chce mi się śmiać jak przypominam sobie erotyczne fantazje mojej byłej partnerki... Opowiadała o nich przez kilka godzin jazdy pociągiem nad morze.. A w Kołobrzegu, jeśli miałbym opisać własnymi słowami, chciała żebym bawił się jej szparką cały czas... Żeby wieczorem na plażowej dyskotece napić się drinka i porozmawiać z ludźmi siedząc z fiutem w tyłku. Ocena: 1 |
library_books Orgazm przez sen » | |
library_books Jak dobrze zrobić minete? » | |
library_books Włosy w dupie » |
|