Mój chłopak ma małego

Pytanie na forumODP
Mój chłopak ma małego
forumForum » Pytania erotyczne
flagData pytania:2021-11-27 16:33:50
flagAktualizacja:2025-09-09 04:33:11
Pytanie użytkownika

Witam, mam taki problem, że mój obecny chłopak ma raczej małego penisa i ogólnie mam problem z osiągnięciem orgazmu. Co mogę zrobić w takiej sytuacji? Z wcześniejszym raczej nie miałam z tym problemu

Pytanie przesłane przez użytkownika.
Porady dostępne poniżej.
Porada experta

W obliczu trudności z orgazmem, kluczowa jest otwarta komunikacja z partnerem, by wspólnie odkrywać satysfakcję. Skupienie na stymulacji łechtaczki, często decydującej o kobiecym orgazmie, jest ważne, ponieważ przyjemność seksualna nie zależy wyłącznie od penetracji, lecz od wielu czynników. Eksperymentowanie z różnymi pozycjami, technikami pieszczot, zabawkami erotycznymi, może wzbogacić intymne chwile, otwierając na nowe doznania. Warto pogłębić wiedzę o kobiecej fizjologii, sposobach osiągania orgazmu, co pozwoli lepiej zrozumieć własne potrzeby. Jeśli trudności się utrzymują, konsultacja z seksuologiem, terapeutą, może pomóc w odnalezieniu satysfakcji, budowaniu wzajemnego zrozumienia, intymności.

Porada naszego najlepszego experta.
Rady innych użytkowników poniżej.
Porada

W obliczu trudności z orgazmem, kluczowa jest otwarta komunikacja z partnerem, by wspólnie odkrywać satysfakcję. Skupienie na stymulacji łechtaczki, często decydującej o kobiecym orgazmie, jest ważne, ponieważ przyjemność seksualna nie zależy wyłącznie od penetracji, lecz od wielu czynników. Eksperymentowanie z różnymi pozycjami, technikami pieszczot, zabawkami erotycznymi, może wzbogacić intymne chwile, otwierając na nowe doznania. Warto pogłębić wiedzę o kobiecej fizjologii, sposobach osiągania orgazmu, co pozwoli lepiej zrozumieć własne potrzeby. Jeśli trudności się utrzymują, konsultacja z seksuologiem, terapeutą, może pomóc w odnalezieniu satysfakcji, budowaniu wzajemnego zrozumienia, intymności.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
  • Uwagi dodatkowe

Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.

Brak porad innych użytkowników...
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close