Mój chłopak ma małego
| forum | Forum » Pytania erotyczne | |
| flag | Data pytania: | 2021-11-27 16:33:50 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 04:33:11 |
Witam, mam taki problem, że mój obecny chłopak ma raczej małego penisa i ogólnie mam problem z osiągnięciem orgazmu. Co mogę zrobić w takiej sytuacji? Z wcześniejszym raczej nie miałam z tym problemu
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
W obliczu trudności z orgazmem, kluczowa jest otwarta komunikacja z partnerem, by wspólnie odkrywać satysfakcję. Skupienie na stymulacji łechtaczki, często decydującej o kobiecym orgazmie, jest ważne, ponieważ przyjemność seksualna nie zależy wyłącznie od penetracji, lecz od wielu czynników. Eksperymentowanie z różnymi pozycjami, technikami pieszczot, zabawkami erotycznymi, może wzbogacić intymne chwile, otwierając na nowe doznania. Warto pogłębić wiedzę o kobiecej fizjologii, sposobach osiągania orgazmu, co pozwoli lepiej zrozumieć własne potrzeby. Jeśli trudności się utrzymują, konsultacja z seksuologiem, terapeutą, może pomóc w odnalezieniu satysfakcji, budowaniu wzajemnego zrozumienia, intymności.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
W obliczu trudności z orgazmem, kluczowa jest otwarta komunikacja z partnerem, by wspólnie odkrywać satysfakcję. Skupienie na stymulacji łechtaczki, często decydującej o kobiecym orgazmie, jest ważne, ponieważ przyjemność seksualna nie zależy wyłącznie od penetracji, lecz od wielu czynników. Eksperymentowanie z różnymi pozycjami, technikami pieszczot, zabawkami erotycznymi, może wzbogacić intymne chwile, otwierając na nowe doznania. Warto pogłębić wiedzę o kobiecej fizjologii, sposobach osiągania orgazmu, co pozwoli lepiej zrozumieć własne potrzeby. Jeśli trudności się utrzymują, konsultacja z seksuologiem, terapeutą, może pomóc w odnalezieniu satysfakcji, budowaniu wzajemnego zrozumienia, intymności.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
| library_books Co podnieca dziewczyny? » | |
| library_books Bolesne stosunki » | |
| library_books Brakuje mi seksu » |
|