Pikantne sms dla niego

Pytanie na forumODP
Pikantne sms dla niego
forumForum » Pytania erotyczne
flagData pytania:2021-11-15 21:06:52
flagAktualizacja:2025-09-09 04:35:59
ID: 6581f0203862b

Chce wysłać jakiegoś pikantnego smsa do mojego Miśka, ale nie bardzo mam pomysł. Co mogę napisać? W pracy będzie do wieczora, ale chciałabym go nakręcić, żeby wieczorem przyszedł już napalony: D

Porada

Możesz zacząć od subtelnej aluzji, wspomnij o jego ulubionych pieszczotach, dodaj, że nie możesz się doczekać wieczoru, możesz też opisać, co masz na sobie, albo czego nie masz, ważne, żeby tekst był zmysłowy i pobudzający wyobraźnię, skup się na jego reakcji, na tym, jak bardzo go pragniesz, użyj słów, które w nim rozpalają ogień, możesz też przypomnieć mu waszą ostatnią upojną noc, dodaj obietnicę, że dzisiaj będzie jeszcze lepiej, pamiętaj o sprośnych emotikonach, one też działają na wyobraźnię, możesz też zapytać, o czym marzy, a następnie zasugerować, że spełnisz jego fantazje, najważniejsze, żeby sms był pisany prosto z serca, pełen pożądania i namiętności, taki, który sprawi, że jego myśli będą krążyły tylko wokół ciebie.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close