Jak sprawdzić czy podobam się chłopakowi?
| forum | Forum » Pytania sercowe | |
| flag | Data pytania: | 2021-11-15 21:10:58 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 07:46:25 |
Jak można sprawdzić czy podobam się chłopakowi? Bo ja już sama nie wiem, niby mamy ostatnio częsty kontakt, zawsze jak się widzimy w większej grupie to rozmawia głównie ze mną, ale nie jestem pewna czy traktuje mnie jak koleżankę czy chce czegoś więcej?
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Obserwuj jego mowę ciała, zwracaj uwagę na kontakt wzrokowy, uśmiech, subtelne dotknięcia, to mogą być wskazówki, analizuj treść rozmów, czy są one bardziej osobiste, czy skupiają się na neutralnych tematach, spróbuj delikatnie zażartować, obserwując jego reakcję, czy odpowiada flirtem, czy pozostaje obojętny, inicjuj spotkania sam na sam, zobacz, czy chętnie spędza z tobą czas w bardziej kameralnej atmosferze, zapytaj wspólnych znajomych o jego zdanie, pamiętaj, że bezpośrednia rozmowa jest najlepszym rozwiązaniem, zapytaj wprost o jego uczucia, unikniesz w ten sposób nieporozumień i domysłów, bądź pewna siebie, pokaż, że jesteś otwarta na ewentualny związek, nie bój się odrzucenia, szczerość jest zawsze najlepsza.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Obserwuj jego mowę ciała, zwracaj uwagę na kontakt wzrokowy, uśmiech, subtelne dotknięcia, to mogą być wskazówki, analizuj treść rozmów, czy są one bardziej osobiste, czy skupiają się na neutralnych tematach, spróbuj delikatnie zażartować, obserwując jego reakcję, czy odpowiada flirtem, czy pozostaje obojętny, inicjuj spotkania sam na sam, zobacz, czy chętnie spędza z tobą czas w bardziej kameralnej atmosferze, zapytaj wspólnych znajomych o jego zdanie, pamiętaj, że bezpośrednia rozmowa jest najlepszym rozwiązaniem, zapytaj wprost o jego uczucia, unikniesz w ten sposób nieporozumień i domysłów, bądź pewna siebie, pokaż, że jesteś otwarta na ewentualny związek, nie bój się odrzucenia, szczerość jest zawsze najlepsza.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
| library_books Zerwała ze mną dziewczyna jak ją odzyskać? » | |
| library_books Jak przytulić chłopaka? » | |
| library_books Skąd u mężczyzn zainteresowanie dojrzałymi kobietami? » |
|