Seks mieszany a trójkąt

Pytanie na forumODP
Seks mieszany a trójkąt
forumForum » Pytania erotyczne
flagData pytania:2022-02-11 11:26:09
flagAktualizacja:2025-09-09 04:36:10
ID: 6581f0217288a

Od pewnego czasu uczestniczę w trójkącie to znaczy ja i dwie kobiety. Jestem ostatnio namawiany do uczestnictwa w seksie zbiorowym i mam obawy co do ilości osób, ponieważ w trójkącie to tylko dwie osoby a w seksie zbiorowym kilka. Co Wy na to powiecie? Może mieliście przejścia?

Porada

Zrozumienie własnych granic w intymnych relacjach jest kluczowe, a komfort wszystkich uczestników zawsze powinien być priorytetem, co wymaga otwartej komunikacji. Warto jasno wyrazić swoje obawy partnerkom, podkreślając, że zgoda na każdą aktywność musi być pełna i wynikać z osobistego przekonania, nie z presji. Rozmowa o oczekiwaniach i preferencjach pomoże ustalić wspólne zasady, zapewniając, że każda osoba czuje się bezpiecznie i jest w pełni zaangażowana w decyzje dotyczące intymności. Należy pamiętać, że nikt nie powinien być zmuszany do działań niezgodnych z jego komfortem, a ustalenie granic jest zdrowym elementem każdej relacji, co pozwala na budowanie zaufania.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close