Seks w dobrym słowa znaczeniu

Pytanie na forumODP
Seks w dobrym słowa znaczeniu
forumForum » Pytania erotyczne
flagData pytania:2022-02-18 14:25:17
flagAktualizacja:2025-09-09 04:36:10
ID: 6581f02192fe5

Mam wspaniałą dziewczynę i układa nam się wszystko po myśli poza jednym wyjątkiem. Przy uprawianiu seksu jest super i w zgodności osiągamy razem cel czyli wytrysk z orgazmem. Wydawałoby się, że wszystko w porządku, ale ja po krótkim czasie mam znowu ochotę a dziewczyna kategorycznie odmawia. Co robić?

Porada

Ważne jest otwarte i szczere porozmawianie z dziewczyną o Waszych potrzebach, aby zrozumieć różnice w libido. Komunikacja stanowi klucz do rozwiązania, umożliwiając wspólne poszukiwanie satysfakcjonującego kompromisu. Może to obejmować ustalenie częstotliwości zbliżeń, która będzie akceptowalna dla obojga, lub eksplorację innych form intymności, które niekoniecznie muszą prowadzić do pełnego stosunku, ale zaspokoją potrzebę bliskości. Rozważcie także wzajemne zaspokajanie się, co może zmniejszyć presję na partnerkę, zwiększając jednocześnie ogólną satysfakcję w związku. Kluczem pozostaje wzajemny szacunek i empatia w dążeniu do wspólnego szczęścia.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Lista najlepszych odpowiedziOceń
Znajdź sobie kochankę i posuwaj je na zmianę! :D
Ocena: 0
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close