Stosunki z zabezpieczeniem

forum | Forum » Pytania erotyczne | |
flag | Data pytania: | 2022-01-28 09:37:36 |
flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 04:38:10 |
Nie znoszę uprawiania seksu z zabezpieczeniem w postaci różnego rodzaju " gumek". Robię to tylko z jedną osobą i nie widzę powodu dla, którego miałbym w tym temacie ulegać mojej partnerce. Nie wiem czym są podyktowane jej obawy co do seksu normalnego nie przez szybę. Może ona dba o moje zdrowie?
Rozwiązaniem problemu niechęci do stosowania prezerwatyw jest otwarta rozmowa partnerów, szczere wyrażenie obaw i potrzeb, zrozumienie motywacji drugiej strony, omówienie kwestii zdrowotnych, takich jak ryzyko chorób przenoszonych drogą płciową, rozważenie alternatywnych metod antykoncepcji, na przykład testów na obecność infekcji, regularnych badań, co zminimalizuje obawy partnerki, wspólne poszukiwanie kompromisów, które zadowolą obie strony, budowanie wzajemnego zaufania, które jest fundamentem udanego związku, zgłębienie wiedzy na temat bezpieczeństwa seksualnego, edukacja w zakresie dostępnych środków ochrony, ewentualne skonsultowanie się ze specjalistą, takim jak lekarz ginekolog, seksuolog, co pomoże w podjęciu świadomej decyzji.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
library_books Seks w dobrym słowa znaczeniu » | |
library_books Książki o zabarwieniu erotycznym » | |
library_books Czy ona udaje? » |
|