Wpływ seksu na życie codzienne

Pytanie na forumODP
Wpływ seksu na życie codzienne
forumForum » Pytania erotyczne
flagData pytania:2021-12-09 18:20:15
flagAktualizacja:2025-09-09 04:40:10
ID: 6581f020c7b69

Brak seksu wpływa na moje codzienne życie. W zasadzie to na widok atrakcyjnej dziewczyny mam każdorazowo chęć na sex. Brakuje mi na dzień bliskości i czuje się sfrustrowany. Nie chcę tego robić z pierwszą napotkaną. Jak poradzić sobie z takim problemem?

Porada

Frustracja z braku bliskości i intymności jest zrozumiała, wymaga świadomego działania. Warto aktywnie poszukiwać osób o podobnych wartościach, angażując się w grupy hobbystyczne czy wydarzenia, by budować głębsze relacje, poza fizyczną atrakcyjnością. Rozwój osobisty, pasje i dbanie o dobrostan psychiczny zwiększy pewność siebie, ogólną atrakcyjność. Budowanie relacji na wzajemnym szacunku jest kluczowe dla bliskości. Jeśli frustracja się utrzymuje, konsultacja ze specjalistą pomoże zidentyfikować przyczyny, opracować skuteczne strategie, prowadząc do satysfakcjonującego życia intymnego.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close