Wstydzę się swoich fantazji erotycznych
| forum | Forum » Pytania erotyczne | |
| flag | Data pytania: | 2021-10-07 18:36:23 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 04:40:10 |
Boję się powiedzieć mojemu chłopakowi, o czym tak naprawdę marzę, jeżeli chodzi o nasze współżycie. Boję się, że mnie wyśmieje lub zostawi, bo uzna, że to, co chcę zrobić jest dziwne. Czy powinnam się przełamać i mu o tym powiedzieć? Czy lepiej zapomnieć o fantazjach i cieszyć się z normalnego życia seksualnego?
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Wstyd związany z fantazjami erotycznymi jest naturalny, jednak otwarta komunikacja wzmacnia intymność w związku, budując zaufanie. Zamiast tłumić pragnienia, co może prowadzić do frustracji, rozważ delikatne podzielenie się nimi z partnerem, tworząc bezpieczną przestrzeń akceptacji. Rozpocznij od rozmowy o ogólnych oczekiwaniach, stopniowo wprowadzając bardziej szczegółowe fantazje, co pozwoli mu lepiej Cię poznać. Pamiętaj, że partner, który kocha, będzie starał się zrozumieć, a wspólne odkrywanie nowych aspektów intymności może znacząco wzbogacić Wasze współżycie, przynosząc obopólną satysfakcję, dlatego warto podjąć ryzyko otwarcia, umacniając Waszą więź.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Wstyd związany z fantazjami erotycznymi jest naturalny, jednak otwarta komunikacja wzmacnia intymność w związku, budując zaufanie. Zamiast tłumić pragnienia, co może prowadzić do frustracji, rozważ delikatne podzielenie się nimi z partnerem, tworząc bezpieczną przestrzeń akceptacji. Rozpocznij od rozmowy o ogólnych oczekiwaniach, stopniowo wprowadzając bardziej szczegółowe fantazje, co pozwoli mu lepiej Cię poznać. Pamiętaj, że partner, który kocha, będzie starał się zrozumieć, a wspólne odkrywanie nowych aspektów intymności może znacząco wzbogacić Wasze współżycie, przynosząc obopólną satysfakcję, dlatego warto podjąć ryzyko otwarcia, umacniając Waszą więź.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
| Lista najlepszych odpowiedzi | Oceń | |
|---|---|---|
| To zależy... Z reguły faceci są otwarci na fantazje kobiet, nawet te perwersyjne ale w granicach "dobrego smaku"...
Może warto jego zapytać czy ma jakieś fantazje których chciałby spróbować i będziecie chcieli tego samego..
A jak nie to może spełnisz jego fantazje i powiesz co Ty byś chciała spróbować zaczynając od czegoś łagodnego... :)
I tak do coraz bardziej perwersyjnych fantazji...
Jak naprawdę się kochacie to zrobicie wiele, żeby sprawić partnerowi przyjemność.. :)
Chcesz pogadać? Napisz [email protected] ilość ocen: 0 | ||
| library_books Zabawki erotyczne dla kobiet » | |
| library_books Jak mogę powiększyć piersi? » | |
| library_books Fryzury intymne jak zrobić pasek? » |
|