Jak dobrać sobie najlepszą fryzurę?

Pytanie na forumODP
Jak dobrać sobie najlepszą fryzurę?
forumForum » Pytania kosmetycze
flagData pytania:2021-09-29 23:03:37
flagAktualizacja:2025-09-09 05:09:21
Pytanie użytkownika

Marzy mi się jakaś metamorfoza, ale nie wiem jak dobrać sobie najlepszą fryzurę do mojego kształu twarzy i włosów. Twarz jest owalna, a włosy mam średniej długości, lekko kręcone. Jaka fryzura będzie mi najbardziej pasować w takim przypadku? Jak myślicie? Dzięki z góry za rady!

Pytanie przesłane przez użytkownika.
Porady dostępne poniżej.
Porada experta

Osobie z owalną twarzą i średniej długości, lekko kręconymi włosami przysługuje szeroki wachlarz możliwości stylizacji, ponieważ uniwersalność kształtu twarzy i naturalna objętość loków sprzyjają różnorodnym fryzurom, aby wybrać najlepiej, rekomenduje się konsultację z doświadczonym stylistą, który, po ocenie włosów, zaproponuje spersonalizowane cięcia, uwzględniające trendy oraz łatwość codziennej pielęgnacji, dodatkowo, warto samodzielnie poszukać inspiracji w magazynach oraz internecie, przeglądając zdjęcia osób o podobnych cechach, co pomoże podjąć świadomą decyzję.

Porada naszego najlepszego experta.
Rady innych użytkowników poniżej.
Porada

Osobie z owalną twarzą i średniej długości, lekko kręconymi włosami przysługuje szeroki wachlarz możliwości stylizacji, ponieważ uniwersalność kształtu twarzy i naturalna objętość loków sprzyjają różnorodnym fryzurom, aby wybrać najlepiej, rekomenduje się konsultację z doświadczonym stylistą, który, po ocenie włosów, zaproponuje spersonalizowane cięcia, uwzględniające trendy oraz łatwość codziennej pielęgnacji, dodatkowo, warto samodzielnie poszukać inspiracji w magazynach oraz internecie, przeglądając zdjęcia osób o podobnych cechach, co pomoże podjąć świadomą decyzję.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
  • Uwagi dodatkowe

Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.

Brak porad innych użytkowników...
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close