Co wziąć ze sobą do pracy?
| forum | Forum » Pytania kulinarne | |
| flag | Data pytania: | 2021-10-14 10:08:58 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 05:31:25 |
Dostałam nową pracę. Będę w niej spędzać od ośmiu do dziesięciu godzin. Nie wyobrażam sobie, żeby przez tyle czasu nic nie jeść. Nie chcę też codziennie wydawać pieniędzy na lunche poza pracą. Chciałabym zabierać ze sobą obiad z domu. Co mogę przygotować? Podzielcie się przepisami na dania do pracy, które nie wymagają podgrzewania?
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Proponujemy przygotowanie sycących sałatek na bazie kaszy, ciecierzycy lub kurczaka, które zaspokoją głód na długo, a także pożywnych wrapów z hummusem i świeżymi warzywami. Doskonałym rozwiązaniem będą również makarony na zimno z pesto i suszonymi pomidorami, oraz wytrawne tarty lub muffiny, na przykład ze szpinakiem i serem feta. Wszystkie te dania świetnie smakują bez podgrzewania, zapewniając wartościowy i smaczny posiłek w ciągu dnia pracy, co pozwoli uniknąć codziennych wydatków.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Proponujemy przygotowanie sycących sałatek na bazie kaszy, ciecierzycy lub kurczaka, które zaspokoją głód na długo, a także pożywnych wrapów z hummusem i świeżymi warzywami. Doskonałym rozwiązaniem będą również makarony na zimno z pesto i suszonymi pomidorami, oraz wytrawne tarty lub muffiny, na przykład ze szpinakiem i serem feta. Wszystkie te dania świetnie smakują bez podgrzewania, zapewniając wartościowy i smaczny posiłek w ciągu dnia pracy, co pozwoli uniknąć codziennych wydatków.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
0/0-0 | ||
| library_books Dobry barszcz na święta » | |
| library_books Gdzie można pójść na warsztaty kulinarne? » | |
| library_books Z czym jeść pesto bazyliowe? » |
|