Co wziąć ze sobą do pracy?

Pytanie na forumODP
Co wziąć ze sobą do pracy?
forumForum » Pytania kulinarne
flagData pytania:2021-10-14 10:08:58
flagAktualizacja:2025-09-09 05:31:25
ID: 6581f01f56f50

Dostałam nową pracę. Będę w niej spędzać od ośmiu do dziesięciu godzin. Nie wyobrażam sobie, żeby przez tyle czasu nic nie jeść. Nie chcę też codziennie wydawać pieniędzy na lunche poza pracą. Chciałabym zabierać ze sobą obiad z domu. Co mogę przygotować? Podzielcie się przepisami na dania do pracy, które nie wymagają podgrzewania?

Porada

Proponujemy przygotowanie sycących sałatek na bazie kaszy, ciecierzycy lub kurczaka, które zaspokoją głód na długo, a także pożywnych wrapów z hummusem i świeżymi warzywami. Doskonałym rozwiązaniem będą również makarony na zimno z pesto i suszonymi pomidorami, oraz wytrawne tarty lub muffiny, na przykład ze szpinakiem i serem feta. Wszystkie te dania świetnie smakują bez podgrzewania, zapewniając wartościowy i smaczny posiłek w ciągu dnia pracy, co pozwoli uniknąć codziennych wydatków.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close