Wakacje pod namiotem

Pytanie na forumODP
Wakacje pod namiotem
forumForum » Pytania ogólne
flagData pytania:2021-10-26 18:29:05
flagAktualizacja:2025-09-09 06:52:08
ID: 6581f01fea3e9

Marzą mi się wakacje pod namiotem z partnerem. Chcemy wyjechać na około 2 tygodnie. Czy jest to w ogóle możliwe? Dużo czytałam o noclegach pod namiotem, w śpiworach itd. Ale nie wiem, jak to się może sprawdzić w praktyce. Czy uda nam się wypocząć, śpiąc w takich warunkach? Trochę się obawiam tego pomysłu….

Porada

Rozważcie krótszy wyjazd testowy, weekend pod namiotem pozwoli sprawdzić, czy odpowiadają Wam takie warunki, zakupcie dobrej jakości sprzęt, śpiwory i materace zapewnią komfortowy sen, wybierzcie kemping z dostępem do sanitariatów, to podniesie komfort pobytu, zaplanujcie aktywności na dzień, spacery, wycieczki rowerowe, gotowanie na ognisku urozmaicą czas, przygotujcie się na różne warunki pogodowe, deszcz i chłód mogą zaskoczyć, pamiętajcie o środkach przeciw komarom i kleszczom, to ochroni Was przed nieprzyjemnymi ukąszeniami, przestrzegajcie zasad bezpieczeństwa, ogień i gotowanie wymagają ostrożności, podzielcie się obowiązkami, gotowanie, sprzątanie, rozkładanie namiotu pójdzie sprawniej, a najważniejsze, nastawcie się pozytywnie, przygoda i bliskość natury to wartość sama w sobie.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Lista najlepszych odpowiedziOceń
Bierz dobry śpiwór, jedź i korzystaj, a nie zastanawiaj się ;D
Ocena: 0
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close