Co napisać dziewczynie na dobranoc?

Pytanie na forumODP
Co napisać dziewczynie na dobranoc?
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-11-09 21:46:32
flagAktualizacja:2025-09-09 07:37:33
ID: 6581f02027e23

To moja pierwsza dziewczyna i trochę nie wiem czasem co mam robić i jak się zachować, w sensie na przykład co powinienem jej napisać na dobranoc, żeby jej było miło?

Porada

Zastanów się nad czymś osobistym, co was łączy, nawiąż do waszej rozmowy, wspomnij o czymś, co razem przeżyliście, krótko podsumuj dzień, wyraź swoje uczucia, powiedz, że myślisz o niej, możesz dodać coś zabawnego, co ją rozśmieszy, życz jej słodkich snów, napisz, że nie możesz się doczekać kolejnego spotkania, pamiętaj, aby wiadomość była krótka i szczera, unikaj oklepanych frazesów, postaraj się, aby wiadomość była spójna z waszą relacją, nie bój się być sobą, pokaż jej, że zależy ci na niej, możesz użyć emotikonów, ale z umiarem, najważniejsze, żeby wiadomość płynęła prosto z serca, bądź kreatywny, zaskocz ją czymś miłym, ale nie przesadzaj, po prostu wyraź swoje pozytywne emocje.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close