Żona się puszcza

Pytanie na forumODP
Żona się puszcza
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-11-09 21:43:00
flagAktualizacja:2025-09-09 08:03:25
ID: 6581f02027b6f

Wiem, że moja żona się puszcza i szlag mnie trafia! Ona myśli chyba, że jestem głupi i o tym nie wiem. Chcę się z nią rozwieść, ale nie wiem w jaki sposób mogę jej udowodnić zdradę, tak, żeby rozwód był z jej winy?

Porada

Proponowanym rozwiązaniem jest przede wszystkim konsultacja z adwokatem specjalizującym się w prawie rodzinnym, który oceni sytuację i wskaże legalne drogi gromadzenia dowodów. Należy skupić się na zbieraniu materiałów, które będą miały wartość dla sądu, takich jak bilingi telefoniczne, korespondencja elektroniczna czy zdjęcia, pamiętając o legalności ich pozyskania. Warto również rozważyć zebranie zeznań od wiarygodnych świadków mogących potwierdzić zdradę, a w skomplikowanych przypadkach można skorzystać z usług licencjonowanego detektywa, który profesjonalnie udokumentuje niewierność.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close