Oznaki że facet chce wrócić
| forum | Forum » Pytania sercowe | |
| flag | Data pytania: | 2021-10-23 20:10:10 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 07:55:25 |
Napisał do mnie po pół roku mój były, przez kilka miesięcy nie mieliśmy żadnego kontaktu. Widzę, że dopytuje co u mnie, co porabiam, czy z kimś jestem. Chce się też spotkać na kawę jak będzie w Warszawie. Myślicie, że to może znaczyć, że chce do mnie wrócić?
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Proponowane rozwiązanie sytuacji wymaga przede wszystkim ostrożnego optymizmu oraz bezpośredniej komunikacji w celu wyjaśnienia intencji byłego partnera. Jego ponowny kontakt po długiej przerwie, połączony z dociekliwymi pytaniami o życie osobiste i status związku, faktycznie może wskazywać na chęć odnowienia relacji, a nie tylko na zwykłą ciekawość. Najlepszym krokiem będzie przyjęcie zaproszenia na spotkanie, ponieważ bezpośrednia rozmowa stanowi jedyną wiarygodną metodę weryfikacji jego zamiarów.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Proponowane rozwiązanie sytuacji wymaga przede wszystkim ostrożnego optymizmu oraz bezpośredniej komunikacji w celu wyjaśnienia intencji byłego partnera. Jego ponowny kontakt po długiej przerwie, połączony z dociekliwymi pytaniami o życie osobiste i status związku, faktycznie może wskazywać na chęć odnowienia relacji, a nie tylko na zwykłą ciekawość. Najlepszym krokiem będzie przyjęcie zaproszenia na spotkanie, ponieważ bezpośrednia rozmowa stanowi jedyną wiarygodną metodę weryfikacji jego zamiarów.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
| library_books Najlepsze teksty na podryw » | |
| library_books O czym pisać z chłopakiem, który mi się podoba? » | |
| library_books Facet spuszcza wzrok » |
|