Czy na tinderze można znaleźć miłość?

forum | Forum » Pytania sercowe | |
flag | Data pytania: | 2021-09-27 19:08:20 |
flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 07:39:25 |
Korzystałem przez jakiś czas z tindera i powiem szczerze ręce mi opadły... Co jedna dziewczyna z którą rozmawiałem to lepsza, czułem się jak na jakimś przesłuchaniu co mam, co robię, ile mam wzrostu itd. Jedna, która wydawała się w porządku odwołała spotkanie w ostatniej chwili. Może miałem po prostu pecha... Więc się zastanawiam czy na tinderze można w ogóle znaleźć miłość?
Problem nie leży w samej aplikacji, lecz w oczekiwaniach i sposobie interakcji, Tinder, jak każda platforma randkowa, oferuje szeroki wachlarz osobowości, niektóre z nich mogą być powierzchowne, skupione na materialnych aspektach, istotne jest, by nie zrażać się pojedynczymi negatywnymi doświadczeniami, spróbować zmienić strategię komunikacji, prezentować siebie autentycznie, ale bez nadmiernego ujawniania szczegółów na wstępnym etapie, warto też poszukać alternatywnych aplikacji, które mogą przyciągać osoby o podobnych wartościach, cierpliwość i otwartość na różne scenariusze są kluczowe, a prawdziwa miłość może czekać tam, gdzie najmniej się jej spodziewamy, dlatego warto dać sobie szansę, nie tracić nadziei.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
Lista najlepszych odpowiedzi | Oceń | |
---|---|---|
Miłość można znaleźć wszędzie, ale najlepiej jej nie szukać, bo jak się jej szuka to wtedy się ukrywa... Ocena: 2 | ||
Raczej marne szanse... Ocena: 0 |
library_books Randka po 40 » | |
library_books Co napisać na dobranoc? » | |
library_books Nie mogę znaleźć miłości » |
|