Pisanie na poczte do wybranki

Pytanie na forumODP
Pisanie na poczte do wybranki
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2022-02-23 14:03:30
flagAktualizacja:2025-09-09 07:55:25
ID: 6581f02193d39

Strasznie mnie denerwuje fakt nie odbierania informacji pisanych sms na skrzynkę mojej dziewczyny. Ja rozumiem, że jest chwila, iż jest zajęta i nie może odpisać, ale, jeśli to trwa godziny to nie jestem tego w stanie zrozumieć. Rozmowy nic nie dają. Co zrobić, aby być zauważanym na bieżąco?

Porada

W celu rozwiązania problemu braku odpowiedzi na wiadomości, należy podjąć spokojną rozmowę z partnerką, bo dotychczasowe rozmowy nie przyniosły efektów. Warto wspólnie ustalić preferowane formy kontaktu oraz realistyczne czasy reakcji, uwzględniając jej codzienne zajęcia. W pilnych sprawach lepszym rozwiązaniem bywa telefon, zamiast wiadomości tekstowej. Kluczowe jest zrozumienie jej preferencji komunikacyjnych i ewentualnych ograniczeń czasowych, co pomoże uniknąć frustracji. Skupienie się na jakości wspólnie spędzanego czasu, zamiast na ciągłej wymianie SMS-ów, wzmocni poczucie bycia zauważanym i zbuduje głębszą, wzajemną więź.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Lista najlepszych odpowiedziOceń
Od razu widać, że jesteś desperatem!
Ocena: 0
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close