Dlaczego były facet się odzywa?
| forum | Forum » Pytania sercowe | |
| flag | Data pytania: | 2021-11-27 16:06:49 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 07:40:25 |
Zastanawiam się dlaczego mój były facet się do mnie w ogóle nie odzywa? Rozstaliśmy się pokojowo, liczyłam na to że zostaniemy przyjaciółmi a tu taka cisza, że jestem trochę w szoku. O co mu chodzi?
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Rozumiem Twoje zaskoczenie i poczucie zagubienia, gdy były partner milczy pomimo pokojowego rozstania, zwłaszcza gdy liczyłaś na przyjaźń. Jego milczenie może wynikać z potrzeby przestrzeni i czasu na przetworzenie emocji, aby mógł w pełni pójść naprzód, bez obciążenia przeszłości. Być może chce uniknąć nieporozumień lub sygnałów, które mogłyby utrudnić mu emocjonalne odcięcie się od związku. Czasem, nawet po zgodnym rozstaniu, jedna ze stron potrzebuje całkowitego dystansu, aby ułożyć sobie życie na nowo. Zamiast domyślać się jego motywacji, skup się na swoim samopoczuciu i daj mu przestrzeń, pozwalając czasowi na rozwianie wątpliwości.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Rozumiem Twoje zaskoczenie i poczucie zagubienia, gdy były partner milczy pomimo pokojowego rozstania, zwłaszcza gdy liczyłaś na przyjaźń. Jego milczenie może wynikać z potrzeby przestrzeni i czasu na przetworzenie emocji, aby mógł w pełni pójść naprzód, bez obciążenia przeszłości. Być może chce uniknąć nieporozumień lub sygnałów, które mogłyby utrudnić mu emocjonalne odcięcie się od związku. Czasem, nawet po zgodnym rozstaniu, jedna ze stron potrzebuje całkowitego dystansu, aby ułożyć sobie życie na nowo. Zamiast domyślać się jego motywacji, skup się na swoim samopoczuciu i daj mu przestrzeń, pozwalając czasowi na rozwianie wątpliwości.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
| library_books Romans z żonatym » | |
| library_books Niski wzrost mężczyzny » | |
| library_books Jak wzbudzić zazdrość w chłopaku? » |
|