Dlaczego mój chłopak przestał się mną interesować?

forum | Forum » Pytania sercowe | |
flag | Data pytania: | 2021-09-27 16:07:11 |
flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 07:40:25 |
Mam takie pytanie, bo sama nie wiem co o tym myśleć. Niby nie dzieje się nic takiego złego w moim związku, nie kłócimy się itd. Ale mam wrażenie, że Krzysiek jakby przestał sie mną interesować... Nie pyta jak mi minął dzień, jak było w pracy itp. Nie wiem co o tym myśleć, czy to normalne?
Problem polega na braku zainteresowania ze strony chłopaka, Krzysztofa, dziewczyna odczuwa zmianę, brak pytań o jej dzień, pracę, brak zainteresowania jej osobą, mimo braku kłótni i otwartych konfliktów, dziewczyna nie wie, czy to normalne zachowanie, zastanawia się nad przyczynami tej zmiany, odczuwa niepokój, potrzebuje zrozumienia sytuacji, analizy zachowania chłopaka, być może szczerej rozmowy, aby dowiedzieć się, co się dzieje, być może potrzebna jest konsultacja z psychologiem, aby lepiej zrozumieć dynamikę związku, ocenić, czy to chwilowy spadek zainteresowania, czy głębszy problem w relacji, ważne jest otwarte wyrażanie swoich uczuć, komunikacja potrzeb, ustalenie, czy oboje partnerzy są nadal zaangażowani w związek, aby podjąć odpowiednie kroki, mające na celu poprawę relacji, zrozumienie przyczyn zmiany zachowania chłopaka.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
library_books Początek związku » | |
library_books Urok miłosny na konkretną osobę » | |
library_books Za co kocham » |
|