Jak poderwać chłopaka?

Pytanie na forumODP
Jak poderwać chłopaka?
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-11-27 14:10:42
flagAktualizacja:2025-09-09 07:43:33
ID: 6581f02095887

Moglibyście mi doradzić jak poderwać chłopaka, który ze mną pracuje w jednej knajpie? On jest kucharzem, ja jestem tam kelnerką, od początku wpadł mi w oko. Co mam zrobić?

Porada

Proponuję wykorzystać naturalne sytuacje w pracy do nawiązania kontaktu, zaczynając od subtelnych gestów i rozmów. Możesz pochwalić przygotowane przez niego danie, pytając o jakiś ciekawy składnik, co pokaże twoje autentyczne zainteresowanie jego pasją i umiejętnościami. Szukaj pretekstu do krótkiej rozmowy podczas spokojniejszych chwil, na przykład na temat wspólnych znajomych lub muzyki w lokalu, budując w ten sposób koleżeńską więź. Uśmiechaj się i utrzymuj kontakt wzrokowy, a gdy poczujesz, że wasza relacja staje się swobodniejsza, zaproponuj wspólną kawę po pracy, co pozwoli sprawdzić jego reakcję bez tworzenia niezręcznej atmosfery w miejscu zatrudnienia.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close