Starsza dziewczyna

Pytanie na forumODP
Starsza dziewczyna
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-10-21 20:40:34
flagAktualizacja:2025-09-09 08:00:20
ID: 6581f01f854c2

Co myślicie o związku ze starszą dziewczyną? W sumie pierwszy raz jestem w takiej sytuacji, bo poznałem taką jedną ciekawą na imprezie, ale okazało się, ze jest starsza ode mnie o sześć lat i w sumie nie wiem co z tym zrobić, według Was to duża różnica?

Porada

Związek ze starszą dziewczyną, z różnicą sześciu lat, nie musi być problemem, ponieważ wiek często okazuje się drugorzędny w budowaniu trwałej relacji. Kluczowe jest skupienie się na wzajemnych uczuciach, prawdziwej więzi, dojrzałości emocjonalnej oraz otwarta komunikacja. Ważne jest, abyście rozmawiali o swoich oczekiwaniach, planach na przyszłość i wspólnych wartościach. Spędzajcie czas razem, obserwujcie, czy łączy Was podobne spojrzenie na życie i czy czujecie się komfortowo, co stanowi fundament każdego udanego związku. Niech wzajemne zrozumienie będzie przewodnikiem, a nie tylko metryka.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close