Jak spodobać się chłopakowi?

Pytanie na forumODP
Jak spodobać się chłopakowi?
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-11-27 14:50:25
flagAktualizacja:2025-09-09 07:45:25
ID: 6581f02097d10

Jak spodobać się chłopakowi, który jest ode mnie pięć lat starszy? Nie chciałabym, żeby brał mnie za jakąś gówniarę z którą nie ma o czym rozmawiać:/, więc jak mam mu pokazać, że jestem fajną i ogarniętą dziewczyną?

Porada

Proponowanym rozwiązaniem jest skupienie się na autentyczności, ponieważ próby udawania kogoś innego szybko zostaną zdemaskowane. Warto poszukać naturalnej okazji do rozmowy, podczas której zaprezentujesz swoje pasje oraz zainteresowania, pokazując tym samym swoją indywidualność. Podkreślaj posiadanie własnego zdania i życiowych celów, co jest oznaką dojrzałości, a nie tylko młodzieńczego entuzjazmu. Znalezienie wspólnych tematów pozwoli na swobodną dyskusję, budując nić porozumienia ponad różnicą wieku. Pewność siebie połączona z naturalnością z pewnością zaintryguje, udowadniając, że jesteś partnerką do interesującej konwersacji.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close