O co można zapytać chłopaka?

forum | Forum » Pytania sercowe | |
flag | Data pytania: | 2021-11-10 20:32:37 |
flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 07:54:45 |
Zaczęłam pisać na Internecie z takim jednym chłopakiem. Nie wiem jakie pytania mu mam zadawać? Niewiele wiem o nim, a też nie chce wypalić z czymś co byłoby jakieś głupie i dziecinne czy coś
Rozpoczęcie rozmowy z nowo poznanym chłopakiem online może być wyzwaniem, warto zacząć od pytań otwartych, zachęcających do dłuższych odpowiedzi, na przykład o jego zainteresowania, ulubioną muzykę, filmy, czy sposoby spędzania wolnego czasu, to pozwoli lepiej go poznać, unikając jednocześnie pytań zbyt osobistych na początku znajomości, można też zapytać o jego marzenia, plany na przyszłość, co pozwoli ocenić, czy macie wspólne cele, ważne jest, aby pytania były naturalne, dopasowane do toczącej się rozmowy, a nie zadawane mechanicznie, warto też dzielić się własnymi przemyśleniami, tworząc dwustronną wymianę informacji, słuchanie z uwagą jego odpowiedzi pokaże twoje zainteresowanie jego osobą, unikaj pytań sugerujących konkretną odpowiedź, skup się na tym, co naprawdę cię interesuje w jego życiu, to zbuduje autentyczną więź, pamiętaj, że celem jest nawiązanie kontaktu, a nie przesłuchanie.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
library_books Prezent na walentynki » | |
library_books Pytania miłosne » | |
library_books Wypalenie w małżeństwie » |
|