Jak zacząć rozmowę z chłopakiem?

forum | Forum » Pytania sercowe | |
flag | Data pytania: | 2021-10-25 21:26:13 |
flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 07:46:53 |
Znalazłam na portalu randkowym bardzo ciekawego faceta. Podoba mi się z wyglądu, ma dużo zdjęć z całego świata, więc chyba często podróżuje, lubi też sporty z tego co widziałam. Nie wiem jak mam do niego zagadać? Co mogę napisać tak, żeby wzbudzić jego zainteresowanie i chęć poznania mnie?
Aby rozpocząć rozmowę z chłopakiem z portalu randkowego, przejrzyj dokładnie jego profil, zwróć uwagę na szczegóły dotyczące jego podróży i zainteresowań sportowych, możesz odnieść się do konkretnego miejsca, które odwiedził, zadając pytanie o wrażenia, albo skomentować jego aktywność sportową, wyrażając podziw lub pytając o ulubioną dyscyplinę, pokażesz w ten sposób, że jesteś zainteresowana jego osobą, a nie tylko wyglądem, unikaj ogólników, postaw na konkretne pytania, które zachęcą go do odpowiedzi i dalszej rozmowy, możesz też delikatnie wspomnieć o swoich zainteresowaniach, szukając punktów wspólnych, pamiętaj o naturalności i pozytywnym tonie, to zwiększy szansę na nawiązanie ciekawej konwersacji.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
library_books Podryw na kasztana » | |
library_books Złowrogi horoskop » | |
library_books Chemia między ludźmi » |
|