Jak zacząć rozmowę z chłopakiem?

Pytanie na forumODP
Jak zacząć rozmowę z chłopakiem?
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-10-25 21:26:13
flagAktualizacja:2025-09-09 07:46:53
ID: 6581f01fdfdf6

Znalazłam na portalu randkowym bardzo ciekawego faceta. Podoba mi się z wyglądu, ma dużo zdjęć z całego świata, więc chyba często podróżuje, lubi też sporty z tego co widziałam. Nie wiem jak mam do niego zagadać? Co mogę napisać tak, żeby wzbudzić jego zainteresowanie i chęć poznania mnie?

Porada

Aby rozpocząć rozmowę z chłopakiem z portalu randkowego, przejrzyj dokładnie jego profil, zwróć uwagę na szczegóły dotyczące jego podróży i zainteresowań sportowych, możesz odnieść się do konkretnego miejsca, które odwiedził, zadając pytanie o wrażenia, albo skomentować jego aktywność sportową, wyrażając podziw lub pytając o ulubioną dyscyplinę, pokażesz w ten sposób, że jesteś zainteresowana jego osobą, a nie tylko wyglądem, unikaj ogólników, postaw na konkretne pytania, które zachęcą go do odpowiedzi i dalszej rozmowy, możesz też delikatnie wspomnieć o swoich zainteresowaniach, szukając punktów wspólnych, pamiętaj o naturalności i pozytywnym tonie, to zwiększy szansę na nawiązanie ciekawej konwersacji.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close