Mąż mnie nie kocha

Pytanie na forumODP
Mąż mnie nie kocha
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-10-25 20:36:01
flagAktualizacja:2025-09-09 07:51:25
ID: 6581f01fdf798

Pokłóciłam się wczoraj bardzo z moim mężem, jesteśmy ze sobą już prawie pięć lat, a on powiedział mi w tej całej złości że, już mnie nie kocha i wyszedł trzaskając drzwiami. Byłam w takim szoku, że nie wiedziałam co zrobić....: (Nie rozmawialiśmy dzisiaj ze sobą, przepłakałam całą noc, nie wiem co ja mam teraz zrobić? Jestem zrozpaczona...

Porada

Konieczne jest podjęcie próby otwartej rozmowy z mężem, wyrażenie własnych uczuć i wysłuchanie jego argumentów, mimo trudności emocjonalnych związanych z jego wyznaniem, warto spróbować zrozumieć przyczyny jego słów i wspólnie poszukać rozwiązania, na przykład poprzez terapię małżeńską, która pomoże w komunikacji i przepracowaniu ewentualnych problemów w związku, można też spróbować spędzić razem czas, robić rzeczy, które oboje lubicie i przypomnieć sobie początki waszej relacji, być może to pomoże wam odbudować więź i uczucie, ważne jest, aby nie podejmować pochopnych decyzji i dać sobie czas na przemyślenie sytuacji, analizując dotychczasowe relacje i ewentualne błędy, które mogły doprowadzić do kryzysu.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close