Mąż mnie nie kocha

forum | Forum » Pytania sercowe | |
flag | Data pytania: | 2021-10-25 20:36:01 |
flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 07:51:25 |
Pokłóciłam się wczoraj bardzo z moim mężem, jesteśmy ze sobą już prawie pięć lat, a on powiedział mi w tej całej złości że, już mnie nie kocha i wyszedł trzaskając drzwiami. Byłam w takim szoku, że nie wiedziałam co zrobić....: (Nie rozmawialiśmy dzisiaj ze sobą, przepłakałam całą noc, nie wiem co ja mam teraz zrobić? Jestem zrozpaczona...
Konieczne jest podjęcie próby otwartej rozmowy z mężem, wyrażenie własnych uczuć i wysłuchanie jego argumentów, mimo trudności emocjonalnych związanych z jego wyznaniem, warto spróbować zrozumieć przyczyny jego słów i wspólnie poszukać rozwiązania, na przykład poprzez terapię małżeńską, która pomoże w komunikacji i przepracowaniu ewentualnych problemów w związku, można też spróbować spędzić razem czas, robić rzeczy, które oboje lubicie i przypomnieć sobie początki waszej relacji, być może to pomoże wam odbudować więź i uczucie, ważne jest, aby nie podejmować pochopnych decyzji i dać sobie czas na przemyślenie sytuacji, analizując dotychczasowe relacje i ewentualne błędy, które mogły doprowadzić do kryzysu.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
library_books Jak zapomnieć o dziewczynie? » | |
library_books Obrażony facet » | |
library_books Po jakim czasie związek? » |
|