Jak zagadać do dziewczyny w szkole?
| forum | Forum » Pytania sercowe | |
| flag | Data pytania: | 2021-11-09 20:38:27 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 07:46:53 |
Jest u nas w szkole dziewczyna, która mi się bardzo podoba. Tylko problem jest w tym, że jak ją widze to nie mogę wydusić ani słowa, bo się wstydzę do niej zagadać. Jak mam to zrobić?
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Proponowanym rozwiązaniem jest strategia małych kroków, która pozwoli stopniowo przełamać nieśmiałość bez zbędnej presji. Warto zacząć od niewerbalnych gestów, takich jak przyjazny uśmiech na korytarzu, budując w ten sposób podstawową znajomość. Następnie poszukaj naturalnego pretekstu do rozmowy, pytając o zadanie domowe ze wspólnej lekcji lub komentując szkolne wydarzenie, co stworzy wspólną płaszczyznę. Dobrym pomysłem jest także subtelny, niezobowiązujący komplement, który pokaże twoją uwagę.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Proponowanym rozwiązaniem jest strategia małych kroków, która pozwoli stopniowo przełamać nieśmiałość bez zbędnej presji. Warto zacząć od niewerbalnych gestów, takich jak przyjazny uśmiech na korytarzu, budując w ten sposób podstawową znajomość. Następnie poszukaj naturalnego pretekstu do rozmowy, pytając o zadanie domowe ze wspólnej lekcji lub komentując szkolne wydarzenie, co stworzy wspólną płaszczyznę. Dobrym pomysłem jest także subtelny, niezobowiązujący komplement, który pokaże twoją uwagę.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
0/0-0 | ||
| library_books W jaki sposób odzyskać chłopaka ? » | |
| library_books Miłe słowa dla ukochanej » | |
| library_books Rodzice nie akceptują mojego chłopaka, jak to zmienić? » |
|