Jak zwrócić uwagę chłopaka?
| forum | Forum » Pytania sercowe | |
| flag | Data pytania: | 2021-10-23 11:38:30 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 07:48:25 |
Mamy taką paczkę znajomych, spotykamy się dość często. Ostatnio przyszedł też znajomy kolegi, który bardzo mi się spodobał, ale nie miałam szansy z nim porozmawiać :( Wiem, że ma przyjść na kolejne spotkanie. Jak mam zwrócić jego uwagę? Chciałabym żeby zobaczył, że jestem fajną dziewczyną.
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Aby zwrócić uwagę chłopaka na kolejnym spotkaniu, proponuję subtelne, ale skuteczne działania, zacznij od uśmiechu, nawiąż kontakt wzrokowy, pokaż, że jesteś otwarta, zainteresowana rozmową, możesz zadać mu pytanie dotyczące jego zainteresowań, pasji, pokaż swoją inteligencję, poczucie humoru, opowiadaj ciekawe historie, ale nie dominuj rozmowy, bądź sobą, naturalność jest bardzo atrakcyjna, staraj się włączyć do rozmów, które on prowadzi z innymi, pokaż, że masz coś do powiedzenia, ale też umiesz słuchać, pamiętaj o pozytywnym nastawieniu, energia przyciąga, unikaj negatywnych komentarzy, plotek, skup się na pozytywnych aspektach spotkania, na koniec możesz delikatnie zasugerować, że chciałabyś go lepiej poznać, to otworzy drogę do dalszego kontaktu, wszystko to powinno sprawić, że zobaczysz, że jesteś wartościową, interesującą osobą.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Aby zwrócić uwagę chłopaka na kolejnym spotkaniu, proponuję subtelne, ale skuteczne działania, zacznij od uśmiechu, nawiąż kontakt wzrokowy, pokaż, że jesteś otwarta, zainteresowana rozmową, możesz zadać mu pytanie dotyczące jego zainteresowań, pasji, pokaż swoją inteligencję, poczucie humoru, opowiadaj ciekawe historie, ale nie dominuj rozmowy, bądź sobą, naturalność jest bardzo atrakcyjna, staraj się włączyć do rozmów, które on prowadzi z innymi, pokaż, że masz coś do powiedzenia, ale też umiesz słuchać, pamiętaj o pozytywnym nastawieniu, energia przyciąga, unikaj negatywnych komentarzy, plotek, skup się na pozytywnych aspektach spotkania, na koniec możesz delikatnie zasugerować, że chciałabyś go lepiej poznać, to otworzy drogę do dalszego kontaktu, wszystko to powinno sprawić, że zobaczysz, że jesteś wartościową, interesującą osobą.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
| library_books Facet się nie odzywa » | |
| library_books Ja chcę ślubu, a on nie, co teraz? » | |
| library_books Jak wzbudzić zazdrość? » |
|