Czy pocałunek to zdrada?

Pytanie na forumODP
Czy pocałunek to zdrada?
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-10-22 20:36:25
flagAktualizacja:2025-09-09 07:40:23
Pytanie użytkownika

Poszłam w zeszłą sobotę z koleżankami na imprezę i wypiłam strasznie dużo alkoholu, zdecydowanie za dużo...Tańczyłam z jakimś facetem i mnie pocałował. Nawet nie pamiętam teraz dokładnie jak wyglądał...nawet nie chce o tym myśleć, nic to dla mnie nie znaczyło, kocham tylko mojego chłopaka. Czy pocałunek to zdrada?

Pytanie przesłane przez użytkownika.
Porady dostępne poniżej.
Porada experta

Taka sytuacja, choć nieprzyjemna, niekoniecznie oznacza zdradę, zwłaszcza gdy pocałunek był jednorazowy, niezamierzony i pod wpływem alkoholu, a Ty kochasz wyłącznie swojego chłopaka, co jest kluczowe dla oceny tej kwestii. Ważne jest, abyś szczerze porozmawiała z partnerem, wyjaśniając okoliczności zdarzenia oraz Twoje prawdziwe uczucia. Otwarta komunikacja pomoże zbudować zaufanie i rozwiać wszelkie wątpliwości. Pamiętaj również o wyciągnięciu wniosków na przyszłość, szczególnie w kontekście rozsądnego spożywania alkoholu i dbania o własne granice, co zabezpieczy Wasz związek.

Porada naszego najlepszego experta.
Rady innych użytkowników poniżej.
Porada

Taka sytuacja, choć nieprzyjemna, niekoniecznie oznacza zdradę, zwłaszcza gdy pocałunek był jednorazowy, niezamierzony i pod wpływem alkoholu, a Ty kochasz wyłącznie swojego chłopaka, co jest kluczowe dla oceny tej kwestii. Ważne jest, abyś szczerze porozmawiała z partnerem, wyjaśniając okoliczności zdarzenia oraz Twoje prawdziwe uczucia. Otwarta komunikacja pomoże zbudować zaufanie i rozwiać wszelkie wątpliwości. Pamiętaj również o wyciągnięciu wniosków na przyszłość, szczególnie w kontekście rozsądnego spożywania alkoholu i dbania o własne granice, co zabezpieczy Wasz związek.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
  • Uwagi dodatkowe

Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.

Lista najlepszych odpowiedziOceń
Nie, nie... absolutnie nie... puszczaj się dalej :D
ilość ocen: 0
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close