Kiedy facet zrozumie ze kocha?

Pytanie na forumODP
Kiedy facet zrozumie ze kocha?
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-10-22 19:17:35
flagAktualizacja:2025-09-09 07:49:25
ID: 6581f01f96805

Od pół roku jestem w luźnej relacji z facetem, w sumie od początku stwierdziliśmy, że jest fajnie, w łóżku sie zgrywamy, więc zobaczymy co będzie dalej. Zastanawiam się ile musi upłynąć czasu, żeby facet zrozumiał, że się zakochał? Bo nie wiem czy on właściwie coś do mnie czuje po tych kilku msc, czy to tylko seks...

Porada

Kobieta tkwi w niezobowiązującej relacji z mężczyzną, która trwa sześć miesięcy, początkowo oboje zgodzili się na otwarty charakter związku, czerpiąc satysfakcję ze sfery seksualnej, jednak ona zaczyna się zastanawiać, czy mężczyzna jest zdolny do głębszych uczuć, czy upływający czas wpłynie na jego postrzeganie relacji, czy zdoła on rozpoznać w sobie zakochanie, a może dla niego to tylko i wyłącznie fizyczna przyjemność, brak jasności co do jego emocji budzi jej niepokój, pragnie wiedzieć, czy istnieje szansa na rozwój związku w kierunku prawdziwej miłości, boi się, że jej uczucia pozostaną nieodwzajemnione, a relacja utknie w martwym punkcie.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close