Romans z szefem
| forum | Forum » Pytania sercowe | |
| flag | Data pytania: | 2021-10-22 19:09:05 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 07:57:25 |
Podrywa mnie mój szef, najgorsze jest to, że strasznie mi się podoba i mnie to kręci... Ma żonę, ale chyba nie układa im się za dobrze z tego co zrozumiałam... Nie wiem co robić, czy wchodzić w to czy nie...Co byście zrobili? Wiem, że to ryzykowne, ale nie wiem czy się oprę...
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Rozważ konsekwencje romansu z żonatym szefem, przeanalizuj potencjalne skutki dla kariery, reputacji i relacji zawodowych, pomyśl o moralnych aspektach sytuacji, zastanów się nad wpływem na żonę szefa i ewentualne dzieci, oceń, czy chwilowa fascynacja jest warta długotrwałych problemów, porozmawiaj z zaufaną osobą o swoich uczuciach i wątpliwościach, pamiętaj, że decyzja należy do ciebie, ale warto podjąć ją świadomie i odpowiedzialnie, unikaj podejmowania pochopnych kroków pod wpływem emocji, daj sobie czas na przemyślenie i podjęcie najlepszej dla siebie decyzji, pamiętaj, że twoje szczęście i dobre samopoczucie są najważniejsze, nie pozwól, by chwilowa fascynacja przysłoniła ci racjonalne myślenie.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Rozważ konsekwencje romansu z żonatym szefem, przeanalizuj potencjalne skutki dla kariery, reputacji i relacji zawodowych, pomyśl o moralnych aspektach sytuacji, zastanów się nad wpływem na żonę szefa i ewentualne dzieci, oceń, czy chwilowa fascynacja jest warta długotrwałych problemów, porozmawiaj z zaufaną osobą o swoich uczuciach i wątpliwościach, pamiętaj, że decyzja należy do ciebie, ale warto podjąć ją świadomie i odpowiedzialnie, unikaj podejmowania pochopnych kroków pod wpływem emocji, daj sobie czas na przemyślenie i podjęcie najlepszej dla siebie decyzji, pamiętaj, że twoje szczęście i dobre samopoczucie są najważniejsze, nie pozwól, by chwilowa fascynacja przysłoniła ci racjonalne myślenie.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
| library_books Trudny wybór dziewczyn » | |
| library_books Błyskawiczna miłość? » | |
| library_books Smutne piosenki o miłości po polsku » |
|