Romans z szefem

Pytanie na forumODP
Romans z szefem
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-10-22 19:09:05
flagAktualizacja:2025-09-09 07:57:25
Pytanie użytkownika

Podrywa mnie mój szef, najgorsze jest to, że strasznie mi się podoba i mnie to kręci... Ma żonę, ale chyba nie układa im się za dobrze z tego co zrozumiałam... Nie wiem co robić, czy wchodzić w to czy nie...Co byście zrobili? Wiem, że to ryzykowne, ale nie wiem czy się oprę...

Pytanie przesłane przez użytkownika.
Porady dostępne poniżej.
Porada experta

Rozważ konsekwencje romansu z żonatym szefem, przeanalizuj potencjalne skutki dla kariery, reputacji i relacji zawodowych, pomyśl o moralnych aspektach sytuacji, zastanów się nad wpływem na żonę szefa i ewentualne dzieci, oceń, czy chwilowa fascynacja jest warta długotrwałych problemów, porozmawiaj z zaufaną osobą o swoich uczuciach i wątpliwościach, pamiętaj, że decyzja należy do ciebie, ale warto podjąć ją świadomie i odpowiedzialnie, unikaj podejmowania pochopnych kroków pod wpływem emocji, daj sobie czas na przemyślenie i podjęcie najlepszej dla siebie decyzji, pamiętaj, że twoje szczęście i dobre samopoczucie są najważniejsze, nie pozwól, by chwilowa fascynacja przysłoniła ci racjonalne myślenie.

Porada naszego najlepszego experta.
Rady innych użytkowników poniżej.
Porada

Rozważ konsekwencje romansu z żonatym szefem, przeanalizuj potencjalne skutki dla kariery, reputacji i relacji zawodowych, pomyśl o moralnych aspektach sytuacji, zastanów się nad wpływem na żonę szefa i ewentualne dzieci, oceń, czy chwilowa fascynacja jest warta długotrwałych problemów, porozmawiaj z zaufaną osobą o swoich uczuciach i wątpliwościach, pamiętaj, że decyzja należy do ciebie, ale warto podjąć ją świadomie i odpowiedzialnie, unikaj podejmowania pochopnych kroków pod wpływem emocji, daj sobie czas na przemyślenie i podjęcie najlepszej dla siebie decyzji, pamiętaj, że twoje szczęście i dobre samopoczucie są najważniejsze, nie pozwól, by chwilowa fascynacja przysłoniła ci racjonalne myślenie.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
  • Uwagi dodatkowe

Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.

Brak porad innych użytkowników...
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close