Mam dość facetów!

forum | Forum » Pytania sercowe | |
flag | Data pytania: | 2021-10-25 15:42:18 |
flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 07:51:25 |
W tym roku kończę 35 lat. To, co spotyka mnie ostatnio przechodzi już ludzkie pojęcie. Nie mogę natrafić na żadnego porządnego, uczciwego faceta. Ciągle spotykają mnie jakieś przykrości. Czy coś ze mną jest nie tak?
Rozważ zmianę strategii poszukiwań, być może aktualne metody nie przynoszą oczekiwanych rezultatów, spróbuj otworzyć się na nowe środowiska i sposoby poznawania ludzi, zapisz się na kurs, warsztaty, dołącz do klubu zainteresowań, gdzie spotkasz osoby o podobnych pasjach, poszerz krąg znajomych, nie koncentruj się wyłącznie na poszukiwaniu partnera, skup się na własnym rozwoju i szczęściu, to przyciągnie wartościowych ludzi, zadbaj o swoje samopoczucie, pewność siebie, pozytywne nastawienie, uwierz w swoją wartość, nie bój się samotności, wykorzystaj ten czas na realizację celów, marzeń, pamiętaj, że szczęście nie zależy od posiadania partnera, ale od akceptacji siebie i satysfakcji z życia.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
Lista najlepszych odpowiedzi | Oceń | |
---|---|---|
Z Tobą pewnie wszystko ok, tylko problem polega na tym, że spotkałaś jakichś kilku dupków i przełożyłaś to na cały ród męski. Fajni faceci istnieją ;) Ocena: 0 |
library_books Bycie tą drugą » | |
library_books Dziewczyna po zaręczynach » | |
library_books Samotność w małżeństwie » |
|