O czym można pisać z chłopakiem?

Pytanie na forumODP
O czym można pisać z chłopakiem?
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-10-20 19:32:18
flagAktualizacja:2025-09-09 07:54:45
ID: 6581f01f70ce7

Napisał do mnie na facebooku kolega z innej klasy. Nie rozmawiałam nigdy z nim na żywo, na razie mamy kontakt tylko przez internet. Powiecie mi o czym można pisać z chłopakiem? Chodzi mi o takie tematy nie związane ze szkołą. Chciałabym go lepiej poznać, ale w sumie nie wiem o co pytać?

Porada

Aby lepiej poznać kolegę, inicjuj rozmowy na tematy pozaszkolne, koncentrując się na jego pasjach i zainteresowaniach, co buduje głębszą relację. Zapytaj o ulubione filmy, muzykę, książki, gry, otwierając drogę do wspólnych tematów. Poruszaj kwestie podróży, planów na weekend, marzeń, śmiesznych anegdot, pozwalając mu opowiedzieć o sobie więcej. Zadawaj pytania otwarte, zachęcające do dłuższych wypowiedzi, na przykład "Co lubisz robić w wolnym czasie?". Aktywnie słuchaj i reaguj, co stworzy komfortową atmosferę, sprzyjającą dialogowi i wzajemnemu poznaniu.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close