Jak odzyskać faceta?

Pytanie na forumODP
Jak odzyskać faceta?
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-10-20 19:33:26
flagAktualizacja:2025-09-09 07:43:25
ID: 6581f01f70f26

Byłam z Maćkiem rok, ale przy końcu powoli odsuwaliśmy się od siebie, aż w końcu związek się rozpadł. Trochę z mojej winy, bo skupiłam się totalnie na moich nowych projektach i pracy, ciągle mnie nie było, w końcu powiedział mi, że chyba nie ma sensu tego dalej tak ciągnąć... Żałuję, że tak wyszło, bo teraz tęsknie za nim. Jak mogę go odzyskać?

Porada

Przede wszystkim, daj mu przestrzeń, nie naciskaj na kontakt, pozwól mu zatęsknić, skup się na sobie, rozwijaj swoje pasje, pielęgnuj relacje z przyjaciółmi, zadbaj o wygląd, pokaż, że jesteś szczęśliwa, niezależna, atrakcyjna, spróbuj go zaskoczyć nową wersją siebie, ale bądź autentyczna, nie udawaj kogoś, kim nie jesteś, po jakimś czasie, gdy emocje opadną, możesz spróbować nawiązać kontakt, zacznij od niezobowiązującej rozmowy, zapytaj co u niego słychać, pokaż, że żałujesz zaangażowania w pracę, powiedz, że zrozumiałaś swój błąd, przeproś za zaniedbanie związku, wyraź swoje uczucia, ale bez desperacji, daj mu do zrozumienia, że cenisz go jako osobę, pozwól mu podjąć decyzję, nie wywieraj presji, zaakceptuj jego wybór, nawet jeśli nie będzie po twojej myśli.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close