Prezent na miesięcznice

Pytanie na forumODP
Prezent na miesięcznice
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-11-08 21:12:42
flagAktualizacja:2025-09-09 07:56:25
ID: 6581f02022be5

Chciałabym kupić mojemu chłopakowi jakiś mały symboliczny prezent, bo właśnie minął miesiąc od początku naszego spotykania się. Nie wiem co to mogłoby być, macie jakieś pomysły? Wy dawaliście coś sobie nawzajem czy raczej nie?

Porada

Rozważmy drobny upominek, który będzie odzwierciedlał waszą relację, może to być breloczek z waszym wspólnym zdjęciem, albo kubek z zabawnym nadrukiem, przypominającym o waszych wspólnych momentach, dobrym pomysłem jest też zakupienie jego ulubionych słodyczy, zapakowanych w ozdobne pudełko, możecie też pójść na spacer do parku, a po drodze kupić mu mały kwiatek, symbolizujący waszą miłość, innym rozwiązaniem jest przygotowanie własnoręcznie upieczonych ciasteczek, w kształcie serduszek, to pokaże twoje zaangażowanie i troskę, pamiętaj, że liczy się gest, a nie wartość materialna prezentu, najważniejsze, by upominek był dany od serca, wyrażał twoje uczucia, sprawił mu radość, wywołał uśmiech na jego twarzy, wzmacniając waszą więź.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close