SMS na przeprosiny

Pytanie na forumODP
SMS na przeprosiny
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-11-02 20:20:41
flagAktualizacja:2025-09-09 07:59:25
Pytanie użytkownika

Chcę wysłać smsa na przeprosiny do mojej dziewczyny. Obraziła się na mnie :( Obiecałam coś załatwić, a później zapomniałem to zrobić i teraz nie odzywa się do mnie. Pomożecie mi coś wymyślić?

Pytanie przesłane przez użytkownika.
Porady dostępne poniżej.
Porada experta

Przepraszam Cię, kochanie, wiem, że zawaliłem, obiecuję poprawę, moje zapomnienie było głupie, nie chciałem Cię zranić, jesteś dla mnie najważniejsza, tęsknię za Tobą bardzo, wybacz mi proszę, postaram się to wynagrodzić, obiecuję pamiętać o wszystkim, co dla Ciebie ważne, jesteś moim skarbem, nie chcę Cię stracić, przyznaję się do błędu, jestem gotów na wszystko, żebyś mi wybaczyła, kocham Cię nad życie, myślę tylko o Tobie, proszę, odezwij się, chcę naprawić to, co zepsułem, to dla mnie bardzo ważne, liczę na Twoje zrozumienie, obiecuję, że już nigdy więcej Cię nie zawiodę, jesteś moją jedyną, przepraszam jeszcze raz, z całego serca.

Porada naszego najlepszego experta.
Rady innych użytkowników poniżej.
Porada

Przepraszam Cię, kochanie, wiem, że zawaliłem, obiecuję poprawę, moje zapomnienie było głupie, nie chciałem Cię zranić, jesteś dla mnie najważniejsza, tęsknię za Tobą bardzo, wybacz mi proszę, postaram się to wynagrodzić, obiecuję pamiętać o wszystkim, co dla Ciebie ważne, jesteś moim skarbem, nie chcę Cię stracić, przyznaję się do błędu, jestem gotów na wszystko, żebyś mi wybaczyła, kocham Cię nad życie, myślę tylko o Tobie, proszę, odezwij się, chcę naprawić to, co zepsułem, to dla mnie bardzo ważne, liczę na Twoje zrozumienie, obiecuję, że już nigdy więcej Cię nie zawiodę, jesteś moją jedyną, przepraszam jeszcze raz, z całego serca.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
  • Uwagi dodatkowe

Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.

Brak porad innych użytkowników...
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close