Dużo młodszy mężczyzna, czy robię dobrze?

forum | Forum » Pytania sercowe | |
flag | Data pytania: | 2021-09-25 20:28:53 |
flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 07:41:25 |
Ja mam 44 lata, a mężczyzna z, którym zaczęłąm się spotykać 33 lata... Nie wiem czy dobrze robię, że kontynuuję tą znajomość, byłam zdziwiona, że zwrócił na mnie uwagę, ale zapewnia, że chce ze mną być... Czy iść w to dalej?
Warto skupić się na wzajemnym zrozumieniu oraz otwartej komunikacji z partnerem, to klucz do budowania każdej relacji. Różnica wieku, choć zauważalna, często przestaje mieć znaczenie, gdy obecne są wspólne wartości, wzajemny szacunek i autentyczne uczucie, te elementy są fundamentem. Ważne jest, aby dokładnie ocenić własne potrzeby, oczekiwania oraz poziom komfortu w tej znajomości, czy czujesz się bezpiecznie. Zaufanie do partnera i jego deklaracji jest istotne, ale równie ważne jest zaufanie do własnej intuicji, ona podpowie wiele. Kontynuacja znajomości powinna wynikać z poczucia szczęścia i spełnienia, nie z wątpliwości czy presji, pamiętaj o tym. Należy rozmawiać o przyszłości, wspólnie wytyczać cele, to buduje mosty. Jeśli obie strony są zaangażowane i szczęśliwe, to wiek staje się drugorzędny, liczy się człowiek.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
library_books Zakochany syn w swojej koleżance » | |
library_books Jak odzyskać faceta? » | |
library_books Co zrobić gdy facet nie odpisuje na smsy? » |
|