Trudny wybór dziewczyn
| forum | Forum » Pytania sercowe | |
| flag | Data pytania: | 2022-01-28 08:56:43 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 08:00:20 |
Jestem związany z dwoma dziewczynami równolegle i nie wiem jak długo tak podołam ? Mam bardzo trudny orzech do zgryzienia i nie wiem, z której zrezygnować a przy której zostać. W przypadku seksu jest porównywalnie. Jakie kryteria zastosować by wybrać ta właściwą na przyszłość ?
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Wyczerpująca sytuacja z dwoma relacjami wymaga pilnej decyzji, generując stres. Wybierając partnerkę na przyszłość, pomiń sferę intymną, skup się na głębszych kryteriach. Zastanów się, z którą łączą Cię wartości, plany, zrozumienie, wsparcie emocjonalne, stabilność. Pomyśl, która jest Twoim najlepszym przyjacielem, partnerem do rozmów, budującym trwały związek. Wyobraź życie za dziesięć lat z każdą, analizując codzienne życie, pasje, wzajemne wsparcie. Kluczowa jest szczerość wobec obu, nawet bolesna, to jedyna droga do zakończenia sytuacji, ochrony przed cierpieniem. Podjęcie decyzji przyniesie ulgę, otwierając drogę do szczęścia.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Wyczerpująca sytuacja z dwoma relacjami wymaga pilnej decyzji, generując stres. Wybierając partnerkę na przyszłość, pomiń sferę intymną, skup się na głębszych kryteriach. Zastanów się, z którą łączą Cię wartości, plany, zrozumienie, wsparcie emocjonalne, stabilność. Pomyśl, która jest Twoim najlepszym przyjacielem, partnerem do rozmów, budującym trwały związek. Wyobraź życie za dziesięć lat z każdą, analizując codzienne życie, pasje, wzajemne wsparcie. Kluczowa jest szczerość wobec obu, nawet bolesna, to jedyna droga do zakończenia sytuacji, ochrony przed cierpieniem. Podjęcie decyzji przyniesie ulgę, otwierając drogę do szczęścia.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
| library_books Brak emocji w związku » | |
| library_books Powrót po rozwodzie » | |
| library_books Zakochałam się w koledze » |
|