Urok miłosny na konkretną osobę
| forum | Forum » Pytania sercowe | |
| flag | Data pytania: | 2021-11-09 20:58:11 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 08:00:20 |
Szukam jakiegoś sposobu na rzucenie uroku miłosnego na kolegę z mojego biura. Wiem, że jest sam, a podoba mi się w sumie od początku. Jak się to robi żeby zadziałało?
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Poszukiwany jest skuteczny sposób na rzucenie uroku miłosnego, który miałby zadziałać na konkretną osobę z tego samego biura, ponieważ obiektem zainteresowania jest kolega, który według posiadanej wiedzy jest obecnie singlem. Uczucie do niego pojawiło się niemal od samego początku znajomości, dlatego głównym problemem pozostaje znalezienie odpowiedniej metody, która przyniosłaby oczekiwany rezultat w sferze uczuciowej, zapewniając powodzenie w tej delikatnej materii sercowej.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Poszukiwany jest skuteczny sposób na rzucenie uroku miłosnego, który miałby zadziałać na konkretną osobę z tego samego biura, ponieważ obiektem zainteresowania jest kolega, który według posiadanej wiedzy jest obecnie singlem. Uczucie do niego pojawiło się niemal od samego początku znajomości, dlatego głównym problemem pozostaje znalezienie odpowiedniej metody, która przyniosłaby oczekiwany rezultat w sferze uczuciowej, zapewniając powodzenie w tej delikatnej materii sercowej.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
| library_books Chłopak w okularach » | |
| library_books Jak się odkochać w koledze? » | |
| library_books Chemia między ludźmi » |
|