Coś miłego dla dziewczyny?

Pytanie na forumODP
Coś miłego dla dziewczyny?
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-10-22 18:40:07
flagAktualizacja:2025-09-09 07:38:25
ID: 6581f01f955ad

Chciałbym zrobić coś miłego dla mojej dziewczyny, ale nie wiem co... Urodziny ma dopiero za cztery miesiące, więc nie chodzi mi o jakiś większy prezent. Co mogę jej dać? Może gdzieś ją wziąć? Z czego Wy byście się ucieszyły?

Porada

Zaproponuj niespodziankę, która odzwierciedla jej zainteresowania, może to być wyjście do ulubionej kawiarni, spontaniczny piknik w parku, wspólne oglądanie gwiazd, wieczór gier planszowych, albo relaksujący seans filmowy w domu z jej ulubionymi przekąskami, kluczem jest pokazanie uwagi, możesz też przygotować jej ulubione śniadanie do łóżka, napisać krótki list wyrażający uczucia, zorganizować wspólny wieczór w kinie, albo po prostu spędzić czas na rozmowie, słuchając jej potrzeb, pamiętaj, że liczy się gest i czas spędzony razem, a nie wartość materialna, drobne, przemyślane akty życzliwości często cieszą najbardziej.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close