Co zabrać na basen z dzieckiem?

Pytanie na forumODP
Co zabrać na basen z dzieckiem?
forumForum » Pytania sportowe
flagData pytania:2021-10-19 14:21:28
flagAktualizacja:2025-09-09 08:04:23
ID: 6581f01f664e2

Chciałabym zabrać moje siedmiomiesięczne bliźniaki na basen. Nie wiem kompletnie co powinnam spakować w torbę. Na pewno pieluchy do pływania i ręczniki, ale coś poza tym? Nigdy nie byłam z chłopcami na basenie, sama też rzadko chodzę. Nie wiem co zabrać ze sobą, żeby być przygotowaną na wszelką ewentualność. Co jest must have na basenie z dziećmi?

Porada

Proponujemy kompleksowe przygotowanie torby na basen dla siedmiomiesięcznych bliźniaków, aby zapewnić im komfort i bezpieczeństwo. Poza absolutną podstawą, czyli specjalnymi pieluszkami do wody oraz dużymi, miękkimi ręcznikami, warto spakować także ciepłe szlafroczki lub poncza kąpielowe, które otulą maluchy zaraz po wyjściu z wody. Niezbędna okaże się również przenośna mata do przewijania, ułatwiająca przebranie dzieci w higienicznych warunkach, a także zapas zwykłych pieluch na zmianę i nawilżane chusteczki. Warto pomyśleć o delikatnym kosmetyku nawilżającym do ciała po kąpieli w chlorowanej wodzie, ulubionych zabawkach do wody oraz małej przekąsce lub napoju dla dzieci. Całość najlepiej spakować do dużej torby, pamiętając o dodatkowym worku na mokre ubrania i zużyte pieluszki.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close