Coraz wieksza ochota na flashing. Leszek 33 lata.

Pytanie na forumODP
Coraz wieksza ochota na flashing. Leszek 33 lata.
forumForum » Pytania erotyczne
flagData pytania:2021-10-29 19:26:57
flagAktualizacja:2025-09-09 04:26:11
ID: 6581f020067c5

Od kilku lat zauważyłem, że mam coraz większą ochotę onanizować się w nietypowych miejscach gdzie chodzą dziewczyny i mogą mnie przyłapać... Czesto zdarza mi się ostatnio onanizować w samochodzie.

Czy to bardzo zły objaw?

Porada

Trzydziestotrzyletni Leszek od kilku lat zauważa u siebie rosnącą potrzebę onanizowania się w miejscach publicznych, w których obecne są kobiety, co stwarza ryzyko bycia przyłapanym. To zachowanie, określane jako flashing, stało się dla niego coraz bardziej intensywne. Mężczyzna często oddaje się tej czynności w swoim samochodzie, co jest dla niego nową, powtarzającą się praktyką. Leszek wyraża zaniepokojenie, pytając, czy opisane przez niego tendencje stanowią poważny, niepokojący objaw. Jego obawy koncentrują się na konsekwencjach oraz naturze tej narastającej kompulsji, która manifestuje się w nietypowych okolicznościach.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close