Czy jestem bi?

forum | Forum » Pytania erotyczne | |
flag | Data pytania: | 2021-10-21 21:29:54 |
flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 04:27:11 |
Mam takie pytanie, bo ciągle o tym myślę i sama nie wiem... Mianowicie zawsze jak idę na imprezę to podoba mi się jakaś dziewczyna, lubię też gadać z kumplami na temat lasek itp. Czy to może oznaczać, że jestem bi? Faceci też mi się podobają, więc na pewno nie jestem lesbijką
Rozważania nad własną orientacją seksualną to naturalny proces, warto dać sobie czas na eksplorację swoich uczuć i pragnień, obserwacja reakcji na różne osoby może być pomocna, nie należy spieszyć się z etykietowaniem, ważne jest wsłuchanie się w siebie i akceptacja swoich odczuć, eksperymentowanie i otwarte rozmowy z zaufanymi osobami mogą pomóc w lepszym zrozumieniu siebie, wsparcie grup i społeczności LGBTQ+ może być cenne w procesie odkrywania własnej tożsamości, warto pamiętać, że orientacja seksualna to spektrum, a etykiety nie zawsze oddają pełnię doświadczeń, najważniejsze jest bycie w zgodzie ze sobą i swoimi uczuciami, poszukiwanie informacji i edukacja na temat różnych orientacji seksualnych może poszerzyć perspektywę i ułatwić zrozumienie własnych odczuć.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
library_books Bez wytrysku ciaza » | |
library_books Jak mogę powiększyć piersi? » | |
library_books Orgazm na rowerze » |
|