Czy zdrada na wieczorze kawalerskim liczy się?
| forum | Forum » Pytania sercowe | |
| flag | Data pytania: | 2021-11-23 16:03:08 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 07:40:25 |
Mój mąż zdradził mnie z przypadkowo poznaną osobą na wieczorze kawalerskim. Przyznał się dopiero po ślubie. Twierdzi, że to nic dla niego nie znaczyło i było ostatnim przejawem szaleństwa przed życiem spędzonym tylko ze mną. Uważa, że ten wybryk się nie liczy. Serio?
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Zdrada, niezależnie od okoliczności, stanowi fundamentalne naruszenie zaufania, a ukrycie jej do momentu po ślubie dodatkowo pogłębia problem, czyniąc go aktem świadomej manipulacji. Kluczowe staje się teraz postawienie jasnych granic i zakomunikowanie mężowi, że jego argumenty są nieakceptowalne i raniące, ponieważ umniejszają Pani ból. Warto rozważyć terapię dla par, która pomoże przepracować zdradę i zrozumieć jej przyczyny, co jest niezbędne do podjęcia decyzji o przyszłości związku.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Zdrada, niezależnie od okoliczności, stanowi fundamentalne naruszenie zaufania, a ukrycie jej do momentu po ślubie dodatkowo pogłębia problem, czyniąc go aktem świadomej manipulacji. Kluczowe staje się teraz postawienie jasnych granic i zakomunikowanie mężowi, że jego argumenty są nieakceptowalne i raniące, ponieważ umniejszają Pani ból. Warto rozważyć terapię dla par, która pomoże przepracować zdradę i zrozumieć jej przyczyny, co jest niezbędne do podjęcia decyzji o przyszłości związku.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
| library_books Nie umiem kochać » | |
| library_books Zostawił mnie dla innej » | |
| library_books Związek ze starszą kobietą o 10 lat » |
|