Duże usta. Co w tym pięknego?

Pytanie na forumODP
Duże usta. Co w tym pięknego?
forumForum » Pytania kosmetycze
flagData pytania:2022-01-28 12:18:17
flagAktualizacja:2025-09-09 05:07:21
ID: 6581f02151b3b

Nie rozumiem dzisiejszej mody na ogromne usta. Chcę wyglądać modnie, ale też ładnie, a takie usta są dla mnie po prostu obrzydliwe. Niestety każdy nowoczesny makijaż opiera się na nadmiernie mocnym podkreślaniu ust. Ostatnio kosmetyczka tak mnie umalowała przed ślubem, a nie było już czasu na zmianę. Jakie jest wasze zdanie?

Porada

Problem dotyczy postrzegania mody na duże usta, autorka wyraża niezrozumienie dla tego trendu, subiektywnie oceniając go jako nieestetyczny, podkreśla dysonans między chęcią bycia modną a osobistymi preferencjami dotyczącymi wyglądu, opisuje negatywne doświadczenie związane z makijażem wykonanym przez kosmetyczkę, gdzie nadmierne podkreślenie ust nie odpowiadało jej gustowi, poszukuje opinii innych osób na temat tego trendu, wyrażając potrzebę znalezienia kompromisu między aktualnymi trendami a własnym poczuciem piękna, sugeruje rozważenie alternatywnych technik makijażu, które akcentują inne aspekty twarzy, zamiast skupiać się wyłącznie na powiększaniu ust, proponuje eksperymentowanie z różnymi stylami makijażu, aby znaleźć ten, który najlepiej odpowiada indywidualnym preferencjom i podkreśla naturalne piękno, zachęca do akceptacji własnego wyglądu i unikania ślepego podążania za modą, promując indywidualizm i pewność siebie.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close