Co pasuje do rudych włosów

forum | Forum » Pytania ogólne | |
flag | Data pytania: | 2021-12-13 22:00:32 |
flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 06:04:23 |
Mam rude włosy, takie bardziej pomarańczowe niż kasztanowe. Jaki makijaż będzie do mnie pasował oraz jakie kolory w garderobie powinnam stosować? Nie wiem o co chodzi z tym „Nie do twarzy”, ale na pewno nie chcę się tak ubierać. Lubię swoje włosy i urodę i chciałabym ją podkreślić ubiorem.
Proponuje skupić się na makijażu podkreślającym ciepłą tonację rudych włosów, wybierając odcienie zieleni, złota i brązu dla oczu, delikatne róże lub brzoskwinie na policzki, a usta akcentując ciepłymi beżami, koralem lub terakotą. Unikać należy chłodnych tonów, które mogą kolidować z naturalnym kolorem włosów. W kwestii garderoby, zaleca się wybieranie kolorów kontrastujących lub harmonizujących, takich jak szmaragdowa zieleń, butelkowa zieleń, granat, turkus, ciepłe beże, brązy, kremy oraz odcienie złota i miedzi. Dobrze sprawdzą się także głębokie fiolety i śliwkowe tony. Ważne jest, aby eksperymentować z kolorami, które sprawiają, że cera wygląda świeżo i promiennie, podkreślając naturalne piękno i unikać barw, które gaszą urodę.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
library_books Szafa kapsułowa, jak ją zrobić? » | |
library_books Gdzie kłaść telefon w nocy? » | |
library_books Nienawidzę swojej pracy » |
|